Wednesday, 29 April 2015

Come Back

Rabu/29 April 2015


Assalamualaikum...

Nampaknya sudah agak lama aku tak bertandang ke sini, ya. Hem, bukan sengaja sebenarnya. Ada sebab musabaa dia jugak.

Lately, aku mengalami kekangan masa yg amat sangat. Nak study pun tak sempat. Sempat siapkan kerja rumah je. Terlalu sibuk.

And sekarang ni tidur pukul 2 pagi then bangun pulak pukul 5 pagi. Dapat tidur 3 jam je. Rutin harian dekat sekolah pulak pada gila! Ke hulu ke hilir. Dengan latihannya. Dengan presentation-nya. Dengan homework-nya. Sungguh memenatkan! Tapi takpe la, tu semua untuk mencari ilmu.
Sekarang tengah sibuk dengan pembentangan Sains. Sibuk duk cari bahan je sepanjang masa. Hope nanti boleh dapat band 6. Amiiin.

18 Mei 2015 ni exam. Hem, not really sure sempat ke tidak untuk buat revision. Exam ooo exam. Love you so much!

Sekarang sosial media sudah tidak dilayan. Handphone letak merata. Whatsapp, just ignore. Tak kisah bingit telinga sekalipun.

Hari tu ada Pertandingan Ihtifal 'Ilmi Sanawi'. My school jadi tuan rumah. And alhamdulillah dapat johan keseluruhan. Bangga kot.

Masa sedang menaip ni, perut sedang berdendang lagu dongdang sayang. Lapar yang amat! Bijak!!
Hope exam kali ini dapat score at least 6A. Hoho. PT2 candidate, the best ☺
Ok lah, my mum dah mad. To readers, thanks tau baca. And don't forget to pray for me.

Assalamualaikum.

Ilal liko'
Post a Comment

After Two Months | My Updated

Assalamualaikum and hye everyone ;') . It's been like 2 months already since my last write up which was on 09/10/2017. I wrote abo...