Thursday, 8 September 2016

Tip: Stress Less

Assalamualaikum semua :')

.

Selalunya kalau korang stress, korang buat apa? Kalau aku lah kan, aku akan tidur or baca blog randomly or baca buku.

Tapi kan, hari tu aku ada baca blog sapa entah lepas tu coincidently aku TER-jumpa tips untuk hilangkan stress. Tapi aku tak try lagi. Tapi... Aku rasa cara ni berkesan. Sebab... Semasa aku sedang menulis entry ni which is on 2nd September 2016, at 5.08 pm, aku sedang berada di pantai ni XD

Hari ni ada pesta pantai kat Pantai Batu Buruk. Tapi tujuan aku di sini bukanlah untuk pergi ke pesta pantai pun. Aku just nak tengok hockey match between THT vs UniKL. (THT - 3 X UniKL - 1)

Oh ya, stadium hoki ni kat Pantai Batu Buruk. Dekat sangattt je dengan pantai. Jalan kaki pun boleh :')

Ok lah. Ok lah. Ok lah.

Korang yang baca entri ni try la guna cara untuk hilangkan stress yang aku share ni. Mana tau berjaya kan?

Ok lah people. Bye and assalamualaikum. See ya 8-)

.

Thanks for reading this entry ^_^

Post a Comment

Aku Pembawa Talasemia

Assalamualaikum and hye semua :') . :') . Hanya mampu senyum. . Soooo, I gonna go to Klinik 1Malaysia at UTC, PB Square, K. Te...