Tuesday, 9 February 2016

Fakta Orang Malaysia part2




Assalamualaikum.

Okeh, hari tu aku dah post tentang Fakta Orang Malaysia PART1 kan? Now, aku nak sambung fakta tu untuk PART2 pulak. Enjoy reading ^_^


Fakta Orang Malaysia




Kalau kita ke mana-mana contohnya kenduri berdua atau lebih, tak kisah la dengan kawan ke, or siblings, bila dah jumpa tempat duduk, mesti sorang akan disuruh untuk duduk kat situ untuk jaga tempat untuk yang lain. Then, bila ada orang tanya, "Kat sini ada orang duduk tak?", mesti dia akan jawab, "Ada!", padahal kat situ takde orang pun.

Kan? Ye ke idok?? HEHE. Aku dan kawan-kawan selalu cenggini.. Keh Keh..

Jom baca:
·         Fakta Orang Malaysia Part1

Thanks for reading this entry ^_^
Post a Comment

A ComeBack Maybe? | After Few Months

Assalamualaikum semua :) . Dah lama kan aku tak post apa-apa entry kat sini. Busy. Tu je mampu cakap. Terlalu banyak benda dan perkara yan...