Friday, 28 October 2016

1102 Views

Assalamualaikum semua :')

.

I don't know is it true or not but, yes! I'm shocked + happy. 1102 views. It is out of my expectation.

Thanks to people who watch my video about how to wear bawal crepe as shawl. Moga adalah sedikit pahala untuk aku when you wear tudung like what I did in my tuto.

Next time kalu ade mase aku update new video. Heh ;')

Thanks again, ya :)

This is my youtube channel adress. You can check out my videos here. But, for the time being, I just have three videos in my youtube channel. Videos lain ada dalam ebook tapi sayang my ebook dah rosak. So, semua video tu dah lost. But, don't worry, kalau ada masa aku buat new video and upload di youtube, k?

Oklah semua. Selamat hari Jumaat dan selamat bercuti kepada orang Terengganu, Kelantan, Johor dan juga Kedah. Have a nice day ;'D

.

Thanks for reading this entry ^_^

.

.

Post a Comment

A ComeBack Maybe? | After Few Months

Assalamualaikum semua :) . Dah lama kan aku tak post apa-apa entry kat sini. Busy. Tu je mampu cakap. Terlalu banyak benda dan perkara yan...