Friday, 6 March 2015

AKU TERLUKA

P/s: Ni untuk kau, hope baca •﹏•

Assalamualaikum ..

- Kenapa kau cepat sangat terasa dengan aku? Apa aku buat sampai kau terasa? Kenapa dengan kau? And apa salah aku ? Tolonglah bagi tau ...

- Sorry, aku tak bermaksud pun nak cakap kau macam tu. Tapi kenapa kau terasa sangat? Aku rasa apa yang aku cakap tu tak teruk pun!  Aku just nak describe perangai kau masa tu.. Maybe perkataan "macam budak-budak" tu kasar untuk kau, tapi kenapa hari tu kau tak marah pun aku ? Aku pelik ...

- Sanggup kau panggil aku "......." kan ? Teruk sangat ke salah aku sampai kau panggil aku macam tu ? Tolonglah jawab.

- Aku harap sangat kau boleh faham aku. Boleh faham cara aku. Boleh faham perangai aku. Boleh faham apa yang aku suka and tak suka.
Tapi hakikatnya tak ! TAK !!

- ماعفكن اكو

UNTUK KAU

Post a Comment

A ComeBack Maybe? | After Few Months

Assalamualaikum semua :) . Dah lama kan aku tak post apa-apa entry kat sini. Busy. Tu je mampu cakap. Terlalu banyak benda dan perkara yan...