Wednesday, 18 March 2015

PICNIC WITH RELATIVES

Assalamualaikum…


Selasa/17 Mac 2015

Today, picnic with my relatives.. Walaupun relatives tak semua yg balik (just my aunt je yg balik actually) , but still happy.. Untung ada relatives yg happening. Muahahaha ! Bolehlah main gila-gila.. Kalau tak, hem ... Entahlah!

Picnic hari ni, tempat biasa je. Tempat yg sama dari dulu sampai sekarang but still ok ::>_<:: Happy je ~>_<~ Kalau korang kenal la tempat ni, Pantai Bidong.. Pantai ni dekat je dengan SMK Lembah Bidong, Kuala Terengganu and tempat Sultan Mizan main kuda dia. Aku pun tak ingat apa nama dia. Pantai ni jugak dekat dengan Permaisuri Hotel&Resort. Kalau korang kenal lah ~ Dari pantai ni, terus boleh nampak Pulau Bidong.. Tapi kabur-kabur la. Well, kita manusia so pandangan pun terhalang la. Tak leh nampak jauh-jauh. Tak gitu?

Pantai ni dulu bersih je, tapi sekarang dah sedikit kotor. Almaklumlah, takde org yg jaga. Huhu!
#Enjoy

Post a Comment

A ComeBack Maybe? | After Few Months

Assalamualaikum semua :) . Dah lama kan aku tak post apa-apa entry kat sini. Busy. Tu je mampu cakap. Terlalu banyak benda dan perkara yan...